Mobil opplæring

Mobil opplæring for elever på trinn eller enkeltklasser via dags- eller ukepaker? Egne tilbud for lærere, skoler eller interkommunalt med eller uten samskaping og produksjon av visuelle læringsressurser og folierte læremidler?

En dag eller uke med pedagogisk visualisering på en skole, et inspirerende kursprogram for en bedrift i visuell didaktikk, et interkurs om veiledningsbasert videoobservasjon, utviklingsprosjekt i læringssamfunnets bildespråk eller arbeidsseminar om pedagogisk visualisering på tvers av skoler i en kommune, er eksempler på hva vi tar på oss.

Vi støtter opplæringsledere, skoleutviklere, team og lærende organisasjoner i pedagogiske bildeaktiviteter som læringsaktiviteter, går sammen med lærerkollegier om didaktisk innholdsutvikling på visuelle premisser, eventuelt levering av ferdigproduserte læringsressurser; opplysningsfilmer, analoge/digitale læremidler,  pedagogiske tepper, plater, bannere eller tapeter for gruppe-/klasse- eller spesialrom. Vinduer, tak og gulv kan også utnyttes læringsbevisst via trykk på folie for pedagogiske formål.

Vi bistår med prosessledelse via ulike grader av ønsket medvirkning fra oppdragsgiver, bidrar etappevis med prosjektstyring og lærings-/kulturbevisst veiledning for læringsrettet synsinformasjon, didaktisk design/regi og bildeforløp som trivelige læringsforløp - uansett visningsflate. Å inspirere til lærerik bilde- og symbolbruk, inspirasjonskurs for de ansattes bildeevne og organisasjonens  visualiseringsevne, er mål vi foredler via visuell interaksjon og felles refleksjon. 

Mobil opplæring
 

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?