Praktisk bildebruk via bildevalg, bildeaktiviteter og bildekraft

 • Påskekurs på et ridderhotell via din fargepalett og egen fortellerstemme som ressurs, uke 15 - 2022

  Kurs nr. 1

  Påskekurs i digitalfri feriemodus, som personlig utviklingskurs i Szczecin by, Polen. Gled deg til et besøk på verdens eldste kino og en unik trikketur kun for oss i en historisk vogn. Gled deg til et sosialt og utviklende påskekurs via en urban fargepalett - ja, finn konge- eller dronningsverdigheten over ditt eget liv.

  Se mer
  9000 kr
 • Sosialt dugnadskurs på en idyllisk seter, premiert med Olavsrosen og nær tregrensens reneste fjelluft, uke 27 - 2022

  Kurs nr. 2

  Åpent dugnadskurs som utvikende feriekurs på en idyllisk seter i Østerdalen. Gled deg til å foredle din indre bildeevne via inspirasjon fra spor etter istiden og matlaging på steinaldervis. Fortellergleden tar vi rundt ildstedet i fellesstua. Gled deg til å omsette ditt eget bildespråk til et dypere hjertespråk.

  Hva vil du ha ut av dine feriedager med hensyn til din utviklingsvei? Hvilke forventninger tar du med deg til kursstedet, veilederen og de andre deltagerne?

  Se mer
  7 700 kr
 • Forslag til et sluttet dugnadskurs på et selvvalgt sted som inspirasjonskilde

  Kurs nr. 3

  Dette er et mulig dugnadskurs hvor en gruppe selv setter rammen for en unik tradisjon for personlig utvikling mellom to uttrykk. Dermed betaler gruppa kun for kreativ prosessledelse og gruppeveiledning, og fordeler det praktiske mellom seg. Det blir billigere med et dugnadskurs, og muligvis mer sosialt også.

  Se mer
  Etter avtale
 • Pedagogisk fotografering for skoler og bedrifter

  Kurs nr. 4

  Vi fotograferer via både miniatyrstudio og bruk av iscenesetting. Ellers drøfter vi bildemetodikk som praktisk visualisering i læringsvirksomhet. Egner seg for beriftsintern opplæring, skolers daglige undervisningsaktiviteter, fjernundervisning, nettbasert veiledning og distanseledelse.

  Se mer
  Etter avtale
 • Forslag til et internkurs i visuell didaktikkforståelse

  Kurs nr. 5

  Læringsrettet bildemetodikk via visuell refleksjon som læringsfremmende interaksjon.

  Se mer
  Etter avtale
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?